ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΝΩΣΟ- ΕΛΟΥΝΤΑ-ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ- ΣΗΤΕΙΑ- ΦΟΙΝΙΚΟΔΑΣΟΣ ΒΑΪ- ΙΕΡΑΠΕΤΕΡΑ- ΦΑΙΣΤΟ ΜΑΤΑΛΑ!!!

6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 24-29 / ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΑ ΑΒ4 320 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ & ΜΟΝΟΚΛΙΝΩΝ

 

ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΡΑΤΗΣΗ  ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ    120 €/ ΑΤΟΜΟ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ 10/7/2015

 

ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  26710 22118 

 

1η  Μέρα: ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ- ΠΕΙΡΑΙΑΣΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αναχώρηση απο Κεφαλονιά  μεσημερακι με σκοπό να είμαστε στον Πειραιά το βράδυ  20:00 επβίβαση – τακτοποίηση στις καμπίνες- διανυκτέρευση.

2η Μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΣΗΤΕΙΑ - ΦΟΙΝΙΚΟΔΑΣΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

Αναχώρηση για τον πανέμορφο νομο  Λασιθίου. Επίσκεψη της πόλης της Σητείας, πατρίδα του ποιητή του «Ερωτόκριτου» Βιτσέντζου Κορνάρου. Συνεχίζουμε για Φοινικόδασος (Βάι) ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στην Κρήτη και συνάμα μια από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες τοποθεσίες σε ολόκληρη τη Μεσόγειο απολαμβάνουμε το  μπάνιο μας και ξεκινάμε για την Ιεράπετρα. Στάση στην όμορφη αυτή πολιτεία του Λιβυκού πελάγους που συνδυάζει το ορεινό με το παραθαλάσσιο τοπίο. Η Ιεράπετρα και τα χωριά της προσφέρουν απλόχερα όμορφες στιγμές στη φύση. Συνεχίζουμε για Άγιο Νικόλαο το ομορφότερο μέρος της Κρήτης. Ο Αγιος Νικόλαος ή απλά Άγιος όπως τον αποκαλούν οι ντόπιοι, ήταν από τις πρώτες πόλεις στην Κρήτη απ’ όπου ξεκίνησε η τουριστική ανάπτυξη του νησιού και η περίφημη λίμνη του Αγίου Νικολάου, γύρω από την οποία είναι χτισμένο το κέντρο της πόλης, εξακολουθεί να εντυπωσιάζει τους επισκέπτες. H λίμνη σε σχήμα χοανοειδές, γνωστή στους Μεσαιωνικούς χρόνους ως Μανδράκι (κλειστό λιμάνι) σήμερα ενώνεται με τη θάλασσα με διώρυγα. Τα δύο τμήματα της πόλης συνδέονται με γέφυρα. Γύρω από τη λίμνη υπάρχουν καφέ-εστιατόρια με όμορφη θέα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο,  διανυκτέρευση.

ΜέραΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΕΛΟΥΝΤΑΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ- ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μετά το πρωινό μας χρόνος ελεύθερος στην πόλη, στη συνέχεια  αναχωρούμε για Ελούντα ελεύθεροι για καφε-φαγητό και μπάνιο. Όποιος  θέλει μπορεί να επισκεφθεί την Σπιναλόγκα (εισιτήρια εξ ιδίων, αλλά  θα πρέπει να το έχετε δηλώσει ώστε να κάνουμε κράτηση στο καραβάκι) .Η Σπιναλόγκα υπήρξε  το νησί των Χανσενικών, των λεπρών- εκεί  φιλοξενούνταν ώς εξόριστοι όλοι οι χανσενικοί της Ελλάδας. Μετά το μεσημέρι,  θα αναχωρήσουμε για  Ηράκλειο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθεροι για την πρώτη γνωριμία με την πόλη, διανυκτέρευση.

ΜέραΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΜΟΝΗ ΚΑΛΥΒΙΑΝΗΣ - ΦΑΙΣΤΟΣ ΜΑΤΑΛΑ -ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πρωινό και αναχώρηση για προσκύνημα στην μονή Καλυβιανής στην περιοχή Μοίρες Ηρακλείου, συνεχίζουμε για το ανάκτορο της Φαιστού, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης, το δεύτερο σε σπουδαιότητα και έκταση Μινωικό ανάκτορο, θρησκευτικό, οικονομικό και διοικητικό κέντρο στη Μινωική εποχή. Καταλήγουμε στα Μάταλα, εναν τουριστικό οικισμό διεθνούς φήμης, σε περιοχή φυσικού  κάλλους, στον μυχό του όρμου. Η περιοχή έγινε γνωστή, για τις εντυπωσιακές σπηλιές της και υπήρξε κέντρο διεθνούς χιπισμού τη δεκαετία 1960-1970. Θα είστε ελεύθεροι για μπάνιο και φαγητό. Αφού απολαύσουμε το μπάνιο μας,  πέρνουμε το δρόμο  της επιστροφής για το  Ηράκλειο, ξεκούραση και ελεύθεροι για διασκέδαση, διανυκτέρευση.

5η ΜέραΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΝΩΣΣΟΣ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - ΦΟΔΕΛΕ

Mετά το πρωινό μας επίσκεψη για τα Ανάκτορα της Κνωσού. Η Κνωσός ήταν το κέντρο του μινωικού πολιτισμού κατά το διάστημα 2000-1400π.χ. Εδώ βρισκόταν το μεγαλύτερο ανάκτορο της μινωικής Κρήτης που οικοδομήθηκε πάνω στα ερείπια παλαιότερου. Συνεχίζουμε στο αρχαιολογικό μουσείο και στην συνέχεια αρχίζει η περιήγηση της πόλης. Αρχικά, θα δούμε τα τείχη, από τα σπουδαιότερα μνημεία της Ενετοκρατίας. Ακολουθεί η επίσκεψη στο ναό του Αγίου Τίτου, τη Λότζια κοντά στην πλατεία του Αγίου Τίτου.  Θα επισκεφθούμε  Ελεύθερο χρόνο στην πόλη για φαγητό και βόλτα.  Η τελευταία επίσκεψη μας θα είναι στο Φόδελε με τους υπέροχους πορτοκαλαιώνες του και το μουσείο του EL Greco.  Επιστροφή στο Ηράκλειο απο όπου θα παρουμε το καραβι για Πειραιά. Τακτοποιηση στις καμπινες, διανυκτέρευση

6η Μερα: Αφιξη στον Πειραιά και αναχώρηση για το νησί μας

ΤΙΜΉ ΚΑΤΑ ΆΤΟΜΟ  320 ΕΥΡΩ   ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ   ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΠΙΝΑ ΑΒ4

(περιοριμένος αριθμός μονόκλινων δωματίων).

 

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ  120 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

 

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ (17/7)

Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται :

  • Μεταφορές με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο λεωφορείο ιδιοκτησίας του γραφείου μας, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα κατάλληλο για εκδρομές.
  • Φ.Π.Α.
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια.
  • 2 διανυχτερεύσεις στο Ηράκλειο και 1 διανυκτέρευση στον Αγιο Νικόλαο σε ξενοδοχεία 3 αστέρων με πρωινό
  • ΄Έμπειρος & συνεργάσιμος οδηγός.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από & προς Κεφαλονιά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πειραιά προς Ηράκλειο και από Ηράκλειο προς Πειραιά σε καμπίνες ΑΒ4 (τετράκλινη εσωτερική)

Επιβάρυνση καμπίνων:

ΑΒ2 ( δίκλινη εσωτερική) 40,00 / ανά άτομο

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ κτλ ΚΑΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΓΚΑΙΡΑ.

 

 

Ταξιδιωτικά Γραφεία Κεφαλονιά - Κεφαλονιά Εκδρομές με Πούλμαν - Κεφαλονιά Μετακινήσεις - Κεφαλονιά Οργανωμένες Εκδρομές - Κεφαλονιά Ημερήσιες Κρουαζιέρες - Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια Κεφαλονιά - Κεφαλονιά Γαμήλια Ταξίδια - Οργανωμένες Εκδρομές Ελλάδα - Οργανωμένες Εκδρομές Εξωτερικό - Ταξιδιωτικό Γραφείο Κεφαλονιά - Οργανωμένες εκδρομές με πούλμαν - Ενοικίαση Πούλμαν Κεφαλονιά - Ενοικίαση Λεωφορίου Κεφαλονιά - Μετακινήσεις με πούλμαν Κεφαλονιά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ανδρέα Χοϊδά 4
281 00 Αργοστόλι, Κεφαλονιά

Τηλ : 00302671022118
Φαξ: 00302671028678
Κιν: 00306944685532


Ωράριο Γραφείου

Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο 9:00 – 14:00

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 9:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00

Κυριακή: Κλειστά

Επικοινωνία

Ανδρέα Χοϊδά 4, 281 00 Αργοστόλι, Κεφαλονιά

Τηλ : 00302671022118
Φαξ: 00302671028678
Κιν: 00306944685532

 

Agelos Travel is a Kefalonia Travel Agency and Travel Agents in Kefalonia based in Argostoli Kefalonia, offering the best travel services in the field of transportation kefalonia, transfers kefalonia, private tours kefalonia, daily cruises kefalonia as well as in the field of organised tours kefalonia .  Kefalonia transfers all around the island, kefalonia accommodation deals, kefalonia ferry tickets,  kefalonia day tours and daily cruises in Kefalonia but also trips abroad, all over the world! Kefalonia Bus Transfers and organised tours in Kefalonia.

 AGELOS TRAVEL - ANDREATOS G. - STAMATATOS S. O.E.

Travel Agencies - Ticket Agencies - Argostoli

facebook

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ