
Μονοήμερη εκδρομή Άρτα
Αναχώρηση το πρωί από Αργοστόλι γύρω στις 07:40 για ΦΙΣΚΑΡΔΟ όπου θα επιβιβαστούμε στο καράβι για Βασιλική.
Άφιξη στη Βασιλική μετά από μια ώρα.
Ας ξεκινήσει λοιπόν η σημερινή μας περιπέτεια , μια περιπέτεια που έχει ποτάμια, γέφυρες, θρύλους, παράδοση, νησάκια στη μέση του πουθενά και κυρίως χαλάρωση και όμορφες εικόνες.
Φεύγουμε λοιπόν απευθείας για Κορωνησία και Άρτα παρακάμπτοντας την Λευκάδα – Άκτιο – Πρέβεζα- Νικόπολη και έχοντας στα δεξιά μας τον Αμβρακικό κόλπο για να καταλήξουμε στην Κορωνησία, ένα μικρό γραφικό χωριό – νησί με λίγους κατοίκους που αν και νησί φτάνεις σε αυτό με αυτοκινητόδρομο που ενώνει τον οικισμό με την Αρτα και μοιάζει σαν να επιπλέει πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας μέχρι σχεδόν την μέση του Αμβρακικού κόλπου. Λίγοι το ξέρουν όσοι όμως το επισκέπτονται αυτό το μικρό ανεπιτήδευτο νησί, μαγεύονται από την απλότητα του, ένα διαμάντι κρυμμένο στον Αμβρακικό. Θα έχουμε χρόνο για φαγητό σε κάποια από τις 2-3 ταβερνούλες της περιοχής (μην διστάσετε να δοκιμάσετε γαρίδες Αμβρακικού και τα νόστιμα ψάρια τους)
Μετά το φαγητό συνεχίζουμε για Άρτα. Η Άρτα με το θρυλικό γεφύρι της που είναι συνυφασμένο με το όνομα αλλά και την ύπαρξη της πόλης. Όταν λέμε Άρτα, το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι το γεφύρι, ο θρύλος της όμορφης γυναίκας του πρωτομάστορα & ο Άραχθος, το ποτάμι που δίνει ζωή στην περιοχή!!Περιδιαβείτε το γεφύρι, βγάλτε όμορφες φωτογραφίες πάνω και κάτω από τις καμάρες του, απολαύστε τον απογευματινό σας καφέ στις παρακείμενες καφετέριες. Απολαύστε την μοναδική ομορφιά της Ηπειρώτικης φύσης!
ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
00302671022118
ΚΙΝΗΤΟ
00306944685532
